Buy Amazfit Bip 5 Smart Watch @ ₹749,900 | Amazfit Official Store
 
Specifications General
Sales Package
  • Smartwatch, Magnetic Charger, User Manual
Model Number A2215
Model Name

Bip 5 Ultra-large 1.91" (4.85 Cm) HD AMOLED Display, 120+ Sports Modes & Smart Recognition 24H Heart Rate, SpO₂ & Stress Monitoring

Dial Color
  • Black
Dial Shape
  • Square
Strap Color
  • Black
Strap Material
  • Silicone
Size
  • Free Size
Touchscreen
  • Yes
Water Resistant
  • Yes
Usage
  • Fitness & Outdoor
Ideal For
  • Men & Women
Compatible OS
  • Android & iOS

 

Product Details

Closure
  • Strap Buckle
Sensor
  • Accelerometer sensor, Heart Rate sensor and 3-axis motion sensor
Notification
  • Calendar Reminder, Call Notification ,Sedentary reminders,Smartphone Apps Notifications etc
Notification Type
  • Vibration
Battery Type
  • Lithium
Charge Time
  • 120 min
Battery Life
  • Upto 12 Days
Rechargeable Battery
  • Yes
Charger Type
  • Charging Base
Other Features
  • Music Control, Camera Control, Find Phone, Breath Training, 12/24-hour, Stopwatch, Clock, Weather Forecast, Date Display, Dial, Cloud Multi-Dial, Custom Dial, OTA Upgrade, Multi-Language UI Interface, Multi-Language, Data Storage, All-Day Data, Call Notification, Message Reminder, Alarm Reminder, Step Goal Completion Reminder, Binding Confirmation Reminder, Low Battery Reminder, Brightness Adjustment, Vibration Adjustment, Wear Monitoring, Lift Wrist to Wake Screen, Power Saving Mode, Smart DND, Quick Settings, Female Cycle, Voice Assistant

 

Platform And Storage Features

Operating System
  • Android&IOS
 

Connectivity Features

Call Function
  • Yes
Bluetooth
  • Yes
Wi-Fi
  • No
GPS
  • Yes
Messaging Support
  • Yes
Bluetooth Version
  • v5.2
Email Support
  • No
Operating Range
  • 10 m
Call Features
  • Yes
 

Camera And Display Features

Display Resolution
  • 368 x 448 Pixel
Display Size
  • 1.91" (4.85 Cm)
Display Type
  • AMOLED
Backlight Display
  • Yes
Scratch Resistant
  • Yes
Other Display Features
  • Always-on Display
Fitness And Watch Functions
Calorie Count
  • Yes
Step Count
  • Yes
Heart Rate Monitor
  • Yes
Other Fitness Features
  • Blood-oxygen Saturation Measurement,Monitoring of Heart Rate, Sleep and Sports Data
Date & Time Display
  • Date & Time
Compass
  • Yes
Calendar
  • Yes
Alarm Clock
  • Yes
Chronograph
  • Yes
Language
  • English
Number of Buttons
  • 1
Other Watch Functions
  • Bluetooth Phone Call;Weather;Multiple Sports Modes;Sleep Monitor;Heart Rate Monitor; Mobile Phone Music Control; Mobile Phone Camera Control; Find My Phone
 

Audio And Video Features

Gesture Control
  • Yes
Voice Control
  • Yes
 

Dimensions

Width
  • 38.4 mm
Height
  • 10.4 mm
Thickness
  • 11.3 mm
Weight
  • 120 g

 

  1.  
  2. How do I connect and pair my Amazfit Bip 5 with a new phone?

    • Answer:
      • Open the app on your old phone and synchronize data with the device.
      • On the old mobile phone, go to Profile > Amazfit Bip 5 page and tap the Unpair button to unbind. If using an iPhone, after unbinding in the Zepp app, go to Settings > Bluetooth, find the Bluetooth name corresponding to the device, and tap the button on the far right of the Bluetooth name. After entering the page, tap Ignore This Device.
      • Restore the factory settings of the device and then pair it with your new phone as if it is paired for the first time.
      •  
  3. How do I update the system of my watch?

    • Answer:
      • Keep the device connected to your phone.
      • Open the Zepp app and navigate to Profile > Amazfit Bip 5 > System Update to view or update the system of your device.
      • It's recommended to tap "Update Immediately" when your device receives a system update message.
      •  
  4. How can I customize the watch face?

    • Answer:
      • Some watch faces support editing compilations. With compilations, you can view steps, calories, weather, and other information, and edit the information as needed.
      • For a portrait watch face, you can add up to 3 photos. Tap the watch face or raise your wrist to switch the photo on the watch face.
      • Open the Zepp app > Amazfit Bip 5 > Watch Faces > Portrait. Tap to add the portrait photo (up to 3 photos), and the position of the time can be adjusted separately for each photo.
      •  
  5. What are Morning Updates?

    • Answer:
      • With Morning Updates enabled, the device will push updates every morning. You can quickly view information such as today's weather, workout status, health status, and personal affairs.
      • You can enable or disable the Morning Updates feature on the device under Settings > Preferences > Morning Updates. Adjust the content and display order in Morning Updates through the Zepp app under Profile > Amazfit Bip 5 > Watch Settings > Morning Updates.
      •  
  6. How can I monitor my sleep with Amazfit Bip 5?

    • Answer:
      • Open the Sleep app, swipe down to the last page, and go to sleep settings to enable assisted sleep monitoring. If the system detects that you are wearing the device during sleep, it will automatically record more sleep data, such as REM sleep stages.
      • You can also enable sleep breathing quality monitoring in the Sleep app settings. The device will automatically monitor your breathing quality during sleep.
      •  
  7. How can I set activity goals and reminders on the Amazfit Bip 5?

    • Answer:
      • The device's daily activity is composed of three main indicators: activity (steps or calories), fat burning, and standing. You can view the all-day activity distribution chart in the Activity app on the device.
      • The device also provides goal notifications when any main indicator of daily activity reaches the set target value. Access these settings in the Zepp app under Profile > Amazfit Bip 5 > Notifications and Reminders > Goal notifications.
      •  
  8. How does the standing reminder feature work?

    • Answer:
      • The device encourages you to move and be active every hour while you are awake. If no activity is detected for more than one minute during the first 50 minutes of an hour, the device will remind you to move.
      • You can enable the Standing Reminder in the Activity app settings. Access more details in the Zepp app under Profile > Amazfit Bip 5 > Notifications and Reminders > Standing Reminder.
      •  
  9. How can I set alarms and to-dos on the Amazfit Bip 5?

    • Answer:
      • You can add alarms in the Zepp app and on the device. Up to 10 alarms can be added. The device will ring to remind you when the set alarm time arrives.
      • For to-dos, keep the device connected to your phone, open the Zepp app, go to Profile > Amazfit Bip 5 > App settings > To-Do List. You can create or edit to-dos and set a reminder time or repetition. Up to 60 to-dos can be added.
      •  
      1. What are the features of the Amazfit Bip 5's display?

        • Answer:
          • The Amazfit Bip 5 boasts an ultra-large 1.91" display that is enhanced in size, vibrancy, and resolution. The screen is curved to fit naturally on your wrist and is made from tempered glass with an anti-fingerprint coating.
          •  
      2. Can I make and receive calls using the Amazfit Bip 5?

      • Answer:
        • Yes, via a Bluetooth connection to your phone and using the watch's built-in speaker and microphone, you can answer incoming calls on your Amazfit Bip 5. You can also make Bluetooth calls using the dial pad function on the watch.
        •  
      1. How many apps and games can I download on the Amazfit Bip 5?
      • Answer:
        • Thanks to the Zepp OS 2.0, you can choose from a vast range of more than 70 apps and games to download to the smartwatch. You can easily install or uninstall these from the Zepp App.
        •  
      1. What sports and fitness features does the Amazfit Bip 5 offer?
      • Answer:
        • The Amazfit Bip 5 is equipped with over 120 sports modes and supports 4 satellite positioning systems. It can auto-detect 7 sports, track your GPS movement, and connect to fitness apps like Strava, adidas Running, Komoot, and more.
        •  
      1. How does the Amazfit Bip 5 monitor my health?
      • Answer:
        • The Amazfit Bip 5 can accurately track your heart rate, monitor your blood oxygen and stress levels throughout the day, and provide alerts for abnormal readings. It also tracks sleep quality and stages, as well as menstrual cycles.
        •  
      1. Does the Amazfit Bip 5 have a voice assistant?
      • Answer:
        • Yes, the Amazfit Bip 5 comes with Amazon Alexa built-in. You can set alarms, check the weather, control smart home devices, create shopping lists, and more, all from your wrist.
        •  
      1. How long does the battery of the Amazfit Bip 5 last?
      • Answer:
        • The Amazfit Bip 5 can last up to 10 days with typical usage. In battery saver mode, it can last up to 26 days.


Amazfit Bip 5 is Rs. 7,499.00 Rs. 8,999

All prices are inclusive of Taxes. Please read our return policy.

Generic Product Name: Smart Watch

Net Quantity: 1U

Net Contents: Smart Watch 1 U, Manual 1 U, Charging Cable lU

Imported & Marketed By: ​PR INNOVATIONS PVT LTD

Registered Address: H/O - 142/3, Transport Nagar Agra UP (282002)​

Country Of Origin: China

Customer Care Contact Details: The Customer Care, Manager,

Ecommerce: FASTPR

Telephone Number: 18004199680

Email:​ supportindia@zepp.com

Address: C/O PR innovations Pvt. Ltd., FF - 8, Reliance Plaza, Sector 4B, Vasundhara, Ghaziabad - 201012.

Brand Website: in.amazfit.com


Amazfit Balance | Amazfit Active | Amazfit Cheetah | T-Rex 2

About Amazfit: Amazfit, a leading global smart wearable brand focused on health and fitness, is part of Zepp Health (NYSE: ZEPP), a health technology company. Offering a wide selection of smart watches and bands, Amazfit's brand essence is "Up Your Game", encouraging users to live their passions and express their active spirits freely. Amazfit is powered by Zepp Health’s proprietary health management platform that delivers cloud-based 24/7 actionable insights and guidance to help users attain their wellness goals. With outstanding craftsmanship, Amazfit smartwatches have won many design awards, including the iF Design Award and the Red Dot Design Award.

Launched in 2015, Amazfit is today embraced by millions of users. Its products are available in more than 90 countries across the Americas, EMEA, and APAC regions.


Discover the latest smart watch designs at Amazfit. Find unbeatable smart watch prices and explore stylish smart watches for girls. Explore rugged and sleek options with smart watches for men. Dive into the world of wearables with the best smartwatch selection. Elevate your style with elegant smart watches for women. Check out our refurbished choices for budget-friendly options. Discover the ultimate smart watch for men and the top-rated best smart watch at Amazfit.

Get a free subscription to Dailyu.app with every order. Daily Affirmations & 100+ goal-based meditative music to Relax, sleep, focus, and manifest.

';

Cart cart 0
You have successfully subscribed!